KICKSTART JE CARRIÈRE BIJ JOUST MET EEN TRAINEESHIP

Ben je (bijna) afgestudeerd met een WO of HBO diploma en wil je zonder ervaring meteen aan de slag in de tofste functies bij ambitieuze bedrijven in en rondom de Randstad? Dan hebben wij een op maat gemaakt traineeship voor jou! In 18 maanden word je klaargestoomd voor je toekomstige functie. Je krijgt persoonlijke en professionele begeleiding en een op maat gemaakt trainingsprogramma, waar je écht iets aan hebt. 

De trainingen die je volgt, volg je samen met andere ‘Jousters’ op ons ‘basecamp’. We organiseren ook regelmatig gezellige activiteiten zodat jullie de kans krijgen elkaar goed leren kennen.  Zo bouw je ook gelijk al een waardevol netwerk op!

Voor meer informatie over de specifieke traineeships, klik op de links hieronder.

Wij hebben traineeships in de volgende vakgebieden:

  • Finance: Economie, Finance, of Accounting
  • Data & Risk: Data science, Econometrie, of Quantitative Finance
  • Information Management: Business, IT & Management, ICT, Information Management, of (Technische) Bedrijfskunde

HOE WERKT HET?

  • Samen kijken wij welk traineeship bij jou past en in welke functie jij jezelf ziet werken.
  • Je hebt de keuze uit toonaangevende bedrijven die bewust kiezen om te investeren in jouw toekomst. Je gaat aan de slag bij het bedrijf dat het beste bij je past.
  • Onze traineeships zijn op maat gemaakt. Samen maken we een Talent Management Plan (TMP) waarin wij trainingen aanbieden gericht op vakkennis en persoonlijke ontwikkeling.

Wil je kennismaken met de mensen van ons team om jouw mogelijkheden te bespreken neem dan contact op met Silke Karsdorp via Whatsapp: (06) 2802 3132 of Jasmijn Koning via Whatsapp: (06) 3401 7606.

Heb je interesse en wil je dat we jou terugbellen? Laat dan je gegevens achter en we bellen jou zo snel mogelijk terug! 

Laat je gegevens achter

Laatste vacatures
inUtrecht
Als Data Engineer ga je aan de slag met het ontwikkelen van BI dashboards, datawarehousing en het beheer van de data applicaties. Interessant? Lees dan snel verder.
inUtrecht
Recruitment Marketeer in Utrecht die zorg draagt voor Online Marketing, Communicatie & Social Recruitment. Wil jij ons hiermee verder helpen? Lees dan snel verder!
inAmersfoort
Zie jij nog steeds de bomen in het bos wanneer je een bak met data voorgeschoteld krijgt? Zie jij ook de weelderige groei aan regelgeving vanuit toezichthouders? 
inAmsterdam
Als Asset Servicing Medewerker maak je deel uit van het Client Expertise Team. Samen met je collega's ben je het eerste aanspreekpunt voor de klant en zorg je voor de juiste opvolging zodat de klant zo goed mogelijk geholpen wordt.
inAmsterdam
Wil jij je ontwikkelen als junior financial binnen een onderwijsinstelling?  Lees dan snel verder.