KICKSTART JE CARRIÈRE BIJ JOUST MET EEN TRAINEESHIP

Ben je (bijna) afgestudeerd met een WO of HBO diploma en wil je zonder ervaring meteen aan de slag in de tofste functies bij ambitieuze bedrijven in en rondom de Randstad? Dan hebben wij een op maat gemaakt traineeship voor jou! In 18 maanden word je klaargestoomd voor je toekomstige functie. Je krijgt persoonlijke en professionele begeleiding en een op maat gemaakt trainingsprogramma, waar je écht iets aan hebt. 

De trainingen die je volgt, volg je samen met andere ‘Jousters’ op ons ‘basecamp’. We organiseren regelmatig gezellige activiteiten zodat jullie de kans krijgen elkaar goed leren kennen. Zo bouw je ook gelijk al een waardevol netwerk op!

Voor meer informatie over de specifieke traineeships, klik op de links hieronder.

Wij hebben twee verschillende stromingen, namelijk Financial Management en Business Information Management. Binnen deze twee stromingen zijn de volgende specialisaties beschikbaar:

HOE WERKT HET?

  • Samen onderzoeken wij welk traineeship en welke organisatie het beste bij jou aansluit;
  • Je hebt de keuze uit toonaangevende bedrijven die bewust kiezen om te investeren in jouw toekomst;
  • Onze traineeships zijn op maat gemaakt. Samen maken we een Talent Management Plan (TMP) waarin wij trainingen aanbieden gericht op vakkennis en persoonlijke ontwikkeling.

Wil je kennismaken met de mensen van ons team om jouw mogelijkheden te bespreken neem dan contact op met een van onze consultants of laat jouw gegevens achter op de website! 

Laatste vacatures
inRegio Randstad
[chapo]
inAmsterdam
Als Asset Servicing Medewerker maak je deel uit van het Client Expertise Team. Samen met je collega's ben je het eerste aanspreekpunt voor de klant en zorg je voor de juiste opvolging zodat de klant zo goed mogelijk geholpen wordt.
inDen Hoorn & Utrecht
Als Junior Functioneel Beheerder ga je werken bij een organisatie waar Innovatie belangrijk is, zeker om de beste zorg te kunnen blijven leren. Wil jij bijdragen aan digitalisatie en innovatie van een gloednieuw platform? Lees dan snel verder
inUtrecht
Jij bent verantwoordelijk voor de werving en selectie van talentvolle young professionals voor onze opdrachtgevers.
inAmsterdam
Liefde voor dieren en financiële cijfers? Ontwikkel jezelf tot financial controller en help mee met procesverbeteringen, lees snel verder!

Bel mij terug