KICKSTART JE CARRIÈRE BIJ JOUST MET EEN TRAINEESHIP

Ben je (bijna) afgestudeerd met een WO of HBO diploma en wil je zonder ervaring meteen aan de slag in de tofste functies bij ambitieuze bedrijven in en rondom de Randstad? Dan hebben wij een op maat gemaakt traineeship voor jou! In 18 maanden word je klaargestoomd voor je toekomstige functie. Je krijgt persoonlijke en professionele begeleiding en een op maat gemaakt trainingsprogramma, waar je écht iets aan hebt. 

De trainingen die je volgt, volg je samen met andere ‘Jousters’ op ons ‘basecamp’. We organiseren ook regelmatig gezellige activiteiten zodat jullie de kans krijgen elkaar goed leren kennen.  Zo bouw je ook gelijk al een waardevol netwerk op!

Voor meer informatie over de specifieke traineeships, klik op de links hieronder.

Wij hebben traineeships in de volgende vakgebieden:

  • Finance: Economie, Finance, of Accounting
  • Data & Risk: Data science, Econometrie, of Quantitative Finance
  • Information Management: Business, IT & Management, ICT, Information Management, of (Technische) Bedrijfskunde

HOE WERKT HET?

  • Samen kijken wij welk traineeship bij jou past en in welke functie jij jezelf ziet werken.
  • Je hebt de keuze uit toonaangevende bedrijven die bewust kiezen om te investeren in jouw toekomst. Je gaat aan de slag bij het bedrijf dat het beste bij je past.
  • Onze traineeships zijn op maat gemaakt. Samen maken we een Talent Management Plan (TMP) waarin wij trainingen aanbieden gericht op vakkennis en persoonlijke ontwikkeling.

Wil je kennismaken met de mensen van ons team om jouw mogelijkheden te bespreken neem dan contact op met Silke Karsdorp via Whatsapp: (06) 2802 3132 of Jasmijn Koning via Whatsapp: (06) 3401 7606.

Heb je interesse en wil je dat we jou terugbellen? Laat dan je gegevens achter en we bellen jou zo snel mogelijk terug! 

Laat je gegevens achter

Laatste vacatures
inAmsterdam
Wil jij je ontwikkelen als junior financial binnen een onderwijsinstelling?  Lees dan snel verder. 
inRegio Randstad
Junior Business Information Management Specialist in Utrecht, Amsterdam, Den Haag en Rotterdam. Wil jij je ontwikkelen op het snijvlak tussen de Business en IT? Lees snel verder!
inDen Hoorn
Als Applicatie ConsultantWet Maatschappelijke Ondersteuning (WMO) ga je werken bij een organisatie waar Innovatie belangrijk is, zeker om de beste zorg te kunnen blijven leren. Wil jij bijdragen aan digitalisatie en innovatie van een gloednieuw platform? Lees dan snel verder
inGouda
‘Kijk jij ook altijd de programma’s van Ewout Genemans over gevangenissen, het meelopen met de politie en criminaliteit? Ben jij benieuwd hoe de informatievoorziening in de gevangenissen geregeld is? Dan hebben wij een mooie kans voor jou als Trainee Dienstenmanagement bij Dienst Justitiële Inrichtingen!’
inUtrecht
Jij bent verantwoordelijk voor de werving en selectie van talentvolle young professionals voor onze opdrachtgevers.