TRAINEESHIP FINANCE

INTRODUCTIE

De financiële sector saai en stoffig? Wij vinden van niet! De sector is juist heel uitdagend; het is een branche die volop in ontwikkeling is. Dankzij digitalisering en innovatie en de continue verandering van wetten en regels, verveel je je geen moment. Je werkt aan interessante opdrachten of projecten met deadlines en er zijn volop mogelijkheden om door te groeien. In dit traineeship richten we ons op het oplossen van verschillende financiële vraagstukken en hoe die vertaald kunnen worden naar financiële rapportages bijvoorbeeld.

WAAR GA JE ALS TRAINEE FINANCE WERKEN?

Als Trainee Finance ga je aan de slag bij een toonaangevende organisatie in en rondom de Randstad. Je wordt in 18 maanden klaargestoomd voor jouw toekomstige functie. We selecteren alleen functies en organisaties die passen bij jou persoonlijkheid, kwaliteiten en ambities. Een op maat gemaakt traineeship, noemen we dat.

WAT NEEM JE ALS TRAINEE FINANCE MEE?

  • Afgeronde HBO of WO-opleiding in Finance, Bedrijfseconomie, of Accountancy;
  • Ambitie om jezelf snel te ontwikkelen.

WAT HEBBEN WE JOU TE BIEDEN ALS TRAINEE FINANCE?

  • Een intensief opleidingstraject waarin je met zowel trainingsdagen als werkervaring binnen 18 maanden wordt klaargestoomd voor jouw specifieke functie;
  • Een persoonlijk Talent Management Plan (TMP) waarin wij trainingen aanbieden gericht op vakkennis en persoonlijke ontwikkeling;
  • Persoonlijke begeleiding en coaching door een van onze ervaren begeleiders;
  • De mogelijkheid om na de 18 maanden in dienst te treden bij jouw werkgever;
  • Een boven marktconform salaris en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden;
  • Regelmatig leuke activiteiten (BBQ, borrel, etc.) met andere trainees bij ons op ‘basecamp’.

Wil je kennismaken met de mensen van ons team om jouw mogelijkheden te bespreken neem dan contact op met Silke Karsdorp via Whatsapp: (06) 2802 3132 of Jasmijn Koning via Whatsapp: (06) 3401 7606.

Heb je interesse en wil je dat we jou terugbellen? Laat dan je gegevens achter en we bellen jou zo snel mogelijk terug! 

Laat je gegevens achter

“Sowieso een aanrader dit traineeship, heel handig voor het vinden van een serieuze baan, als je nog geen ervaring hebt”

Leon Korbee, Financial Assets Specialist Trainee bij Euroclear.

Laatste vacatures
inUtrecht
Vind jij het leuk om een brede functie te hebben en heb jij ideeën hoe je processen rond interne beheersing kan verbeteren? Altijd al willen werken in een bancaire omgeving? Dan past deze functie goed bij jou!
inAmersfoort
Zie jij nog steeds de bomen in het bos wanneer je een bak met data voorgeschoteld krijgt? Zie jij ook de weelderige groei aan regelgeving vanuit toezichthouders? 
inAmsterdam
Wil jij je ontwikkelen als junior financial binnen een onderwijsinstelling?  Lees dan snel verder. 
inRegio Randstad
Junior Business Information Management Specialist in Utrecht, Amsterdam, Den Haag en Rotterdam. Wil jij je ontwikkelen op het snijvlak tussen de Business en IT? Lees snel verder!
inDen Hoorn
Als Applicatie Consultant WMO ga je werken bij een organisatie waar Innovatie belangrijk is, zeker om de beste zorg te kunnen blijven leren. Wil jij bijdragen aan digitalisatie en innovatie van een gloednieuw platform? Lees dan snel verder