Diensten

Wij zijn Joust. We verbinden jong talent met opdrachtgevers. Zo begeleiden we startersfuncties en traineeships in de IT & bedrijfskunde en finance & control. Wat kan Joust voor jou betekenen?

Joust & opdrachtgevers

Joust draait op de energie van jonge mensen. We geloven dat we hun carrière met de juiste voorbereiding en begeleiding een vliegende start kunnen geven. En daar profiteer je als organisatie ook van.

Waarom Joust?
Bij Joust hebben we een groot netwerk en veel expertise in huis. Daarom kunnen we voor iedere startersfunctie een geschikte kandidaat vinden. Deze kandidaten bereiden we goed voor op de arbeidsmarkt. Ons doel is om samen met de opdrachtgever er voor te zorgen dat het ontwikkelingsplan van de kandidaat verbonden is aan de organisatie.

Waar kan Joust bij helpen?
Joust biedt opdrachtgevers de kennis en middelen om een traineeprogramma aan te bieden. Zo zorgen we ervoor dat jong talent zich aangetrokken voelt tot de organisatie, helpen we bij het organiseren van een inspirerende en professionele selectieprocedure, begeleiden we het traineeprogramma en laten we zien hoe je als opdrachtgever on the job coaching verzorgt en talent aan je organisatie blijft binden.

Hoe doen we dat?
We creëren de structuur en randvoorwaarden waarmee jong talent zich prettig en veilig voelt binnen een organisatie. Deze aanpak vraagt om maatwerk. Joust gelooft dat met de juiste begeleiding, vakinhoudelijke trainingen en genoeg persoonlijke aandacht, jong talent zich snel ontwikkelt en direct waarde oplevert.


 

 • Intake opdrachtgever
  Tijdens een intakegesprek brengt Joust samen met de opdrachtgever de huidige organisatie en bedrijfscultuur in kaart. We inventariseren de behoefte aan jong talent met oog op het strategische personeelsplan. Ook bespreken we de periode, opleidingsvraagstukken en begeleidingsbehoefte.


 • Werving en selectieproces
  Joust werft en selecteert kandidaten in vijf fases:
  1. Gestructureerd interview met minimaal twee interviewers.
  2. Capaciteiten- en persoonlijkheidstest en een evaluatiegesprek met de uitkomsten.
  3. Presentaties van de kandidaten. De opdrachtgever kan hierbij aanwezig zijn.
  4. Referentiecheck(s).
  5. Introductie bij de organisatie.

 

 • Aan de slag bij de opdrachtgever
  Na het intakegesprek en het selectieproces, doet Joust de opdrachtgever een voorstel. Zo’n voorstel bestaat uit drie mogelijkheden:
  1. Deta-vast.
  2. Traineeship op maat.
  3. Vaste functie.

Joust Traineeships

Klik hier voor meer informatie over de verschillende traineeships op maat.

Contact

Joust B.V.
Tradepoint
Atoomweg 63
3542 AA in Utrecht
030-320 0881
office@joust.nl

© Copyright 2014 Joust B.V. KvK 854493621 Contactgegevens Beschikbare Young Professionals
OTYS Recruiting Technology