Ervaringen van een young professional

‘Ik ben Myriam, 23 jaar en woonachtig in Gouda. Afgelopen zomer rondde ik mijn Master Finance af aan de Universiteit Utrecht en kwam in contact met Joust. Dat ik iets met Finance wilde doen, was duidelijk. Verder had ik weinig verwachtingen van het type organisatie of branche waar ik wilde gaan werken. Na een uitgebreide persoonlijke kennismaking met Joust heb ik enkele gesprekken gehad bij verschillende organisaties. Uiteindelijk is het de vastgoedsector geworden, door de goede klik in gesprekken. Ik ben in eerste instantie als consultant gestart bij Apleona GVA. Dat ging zo goed, dat ik aansluitend bij Apleona in vaste dienst ben getreden.

Joust heeft me erg goed begeleid vanaf het moment dat ik met ze in contact kwam. Ze hebben echt de tijd genomen om mij goed te leren kennen. Daardoor wisten ze goed in te schatten bij welke organisaties ik zou passen. Ook hebben ze me goed geholpen tijdens mijn voorbereiding op de verschillende gesprekken bij organisaties. We hebben nog steeds regelmatig contact nu ik in vaste dienst ben bij Apleona. Tot slot zijn de mogelijkheden om mezelf persoonlijk te ontwikkelen erg fijn. Zo heb ik laatst met de andere trainees bij Joust een SCRUM-cursus gedaan die ik direct kon toepassen in mijn baan.’

Laatste vacatures
inAmsterdam
Ben jij die gedreven talentvolle starter of young professional en wil je je bezig houden met finance en verslaggeving en jezelf op professioneel en persoonlijk vlak verder ontwikkelen? 
inAmsterdam
Wil jij je met passie inzetten voor procesverbetering en de verbetering van management informatie processen? Ben jij altijd nieuwsgierig naar het verhaal achter de cijfers? Lees dan snel verder en reageer!
inUtrecht
Wil jij jouw passie voor IT en procesverbetering inzetten in een dynamische omgeving? Gaat jouw bloed sneller stromen van termen als automatisering, scripting, SCRUM en functioneel beheer? Lees dan snel verder en solliciteer!
inAmsterdam
Als Asset Servicing Medewerker maak je deel uit van het Client Expertise Team. Samen met je collega's ben je het eerste aanspreekpunt voor de klant en zorg je voor de juiste opvolging zodat de klant zo goed mogelijk geholpen wordt.