Wij zijn Joust!

Wij verbinden jong talent met opdrachtgevers. Zo begeleiden we startersfuncties en traineeships in de IT, bedrijfskunde en finance & control.

Wat kan Joust voor jou betekenen?

Generatie Y, versie 2.0


Fleur Blom, Junior Consultant bij Joust 8-12-2015 17:37

Categorieën: Joust


We worden er ongeveer mee doodgegooid; Generatie Einstein, -Y, de millennials, geboren tussen 1981 en 1995 of simpelweg de Young Professionals van nu. Hoe je ze ook wilt noemen, de gemene deler in de algemene opvatting lijkt hun hang naar flexibiliteit en vrijheid. De jonge professional is niet meer gebonden aan plaats en tijd of andere beperkingen vanwege de verregaande digitalisering. Snelle communicatie staat centraa Klik hier voor het volledige artikel: Blog
Wij:

Joust, aangenaam! Met onze stevige werkervaring in de IT, finance & control en bedrijfskunde begeleiden we jou in je ontwikkeling. Zo werven, selecteren en coachen we starters voor onze opdrachtgevers in ons uitgebreide netwerk.

Jij:
Energiek en ambitieus. Recent afgestudeerd of net aan de bak. Met een HBO/WO diploma bedrijfseconomie, exacte studies of IT op zak. Op zoek naar de plek om je verder persoonlijk en inhoudelijk te ontwikkelen.
Hoe:
Terwijl jij actief bezig bent met je ontwikkeling en je keuzes zorgvuldig afweegt, zorgen wij voor een passende en uitdagende opdrachtgever en de juiste begeleiding. Samen laten we je carrière vliegend van start gaan!
Laatste vacatures
Vertrouwelijk
inAmsterdam
Vertrouwelijk
inUtrecht
Vertrouwelijk
inHouten
Vertrouwelijk
inAmersfoort
Joust
inUtrecht
Alle vacatures
Job Banner
Weetje

 

Recente nieuwsartikelen
Er zijn op dit moment geen nieuwsberichten.
Contact

Joust B.V.
Tradepoint
Atoomweg 63
3542 AA in Utrecht
030-320 0881
office@joust.nl

© Copyright 2014 Joust B.V. KvK 854493621 Beschikbare Young Professionals Contactgegevens
OTYS Recruiting Technology