Traineeship Data Analytics

Het slim gebruiken van grote hoeveelheden data, beschikbaar vanuit verschillende disciplines in de organisatie, is enerzijds een grote uitdating anderzijds kansrijker dan ooit door de beschikbare tooling. Er zijn talloze mogelijkheden voor organisaties om hun klanten beter te begrijpen, kosten te optimaliseren, bedrijfsrisico’s vroegtijdig te signaleren en hier doeltreffend op te sturen. Maar welke mogelijkheden zijn dat dan en hoe kun je de benodigde expertise binnen jouw organisatie opbouwen en borgen? En, ook belangrijk: hoe vind je deze experts dan?

Download het volledige programma: Traineeship Data Analytics

Traineeship Controlling

Het inrichten van een goed rapportageproces van bron tot dashboard, rekening houdend met de wensen van diverse stakeholders is enerzijds een grote uitdaging en anderzijds kansrijker dan ooit door de beschikbare tooling. Er zijn talloze mogelijkheden voor organisaties om financieel administratieve processen te verbeteren, kosten te optimaliseren en bedrijfsrisico’s vroegtijdig te signaleren. Maar welke mogelijkheden zijn dat dan en hoe kun je de benodigde financiële expertise binnen jouw organisatie opbouwen en borgen? En, ook belangrijk: hoe vind je deze experts dan?

Joust heeft een volledig programma ontwikkeld waarin we gedreven Young Professionals met een bedrijfseconomische of financiele achtergrond opleiden tot junior controller. We verzorgen daarin intensieve begeleiding en de nodige vakinhoudelijke training.

Download het volledige programma: Traineeship Controlling

Contact

Joust B.V.
Tradepoint
Atoomweg 63
3542 AA in Utrecht
030-320 0881
office@joust.nl

© Copyright 2014 Joust B.V. KvK 854493621 Contactgegevens Beschikbare Young Professionals
OTYS Recruiting Technology