Anne Eggenhuizen

Naam: Anne Eggenhuizen
E-mail: Anne@joust.nl
Mobiel: +31 6 2194 9356

CV:

'Mensen maken je organisatie succesvol'. Daar geloof ik in. Ik werk als Consultant bij Joust maar zelf zou ik mijn functie omschrijven als #YoungProfessional ambassadeur. Ik zet me namelijk in om jonge ICT en Finance professionals te helpen om hun talenten te leren kennen en om deze talenten optimaal te benutten. Tevens help ik organisaties om jonge ICT en Finance talenten aan te trekken.

Ik sta bekend om mijn kritische blik en communicatieve skills. De wereld van recruitment is nieuw voor mij maar met een flinke dosis enthousiasme en learning on the job van mijn collega's ga ik me hier snel verder in ontwikkelen. Als jong professional kan het moeilijk zijn om na je studie een eerste baan te vinden, dat heb ik zelf mogen ervaren. Toen ik op mijn 21ste klaar was met mijn studie kreeg ik vaak te horen: 'je bent te jong', 'je hebt te weinig werkervaring', 'je hebt geen master gedaan'. Daar heb ik me gelukkig niet door laten afschrikken maar het heeft me wel laten beseffen dat het belangrijk is om je eigen kansen te creëren. Een traineeship is daar wat mij betreft de ideale manier voor.

Waar ik blij van word? Een gezellige groep collega's, vrijdagmiddag borrels, vakantie, een kandidaat plaatsen bij een opdrachtgever, fitnessen, shoppen, een tijdschrift of boek lezen in de zon.

Benieuwd naar Joust, de traineeships of een mogelijke samenwerking? Bel, mail of app dan gerust!

Actieve vacatures:

Anne  Eggenhuizen