Joust Professional

Binnen je organisatie is er ruimte voor een medewerker die zich voor langere tijd wil binden en de ambitie heeft zich te specialiseren binnen zijn functie in de richting van data analytics of finance & control.

Tijdens het intakegesprek inventariseren we de competenties en kenmerken van de juiste young professional en de duur van detacherings-periode Ook bespreken we welke training en begeleiding vanuit Joust het succes van de kandidaat in de functie zullen vergroten.

Op basis hiervan gaan we aan de slag. We kennen en introduceren de juiste kandidaten voor jouw organisatie, en stellen die aan je voor. En dan is de keus aan jou!

Laatste vacatures
inAmersfoort
Zorg jij voor synergie tussen mensen, systemen en processen en werk jij graag in de bancaire sector?
inAmsterdam
Wil jij Risk Data Management naar een hoger niveau tillen binnen de bank? Wil jij wet- en regelgeving omzetten in praktische kaders? Lees dan snel verder, want wie weet ben jij de nieuwe Junior Business Consultant Risk Data Management.
inAmsterdam
Wil jij je met passie inzetten voor procesverbetering en de verbetering van management informatie processen? Ben jij altijd nieuwsgierig naar het verhaal achter de cijfers? Lees dan snel verder en reageer!
inUtrecht
Wil jij jouw passie voor IT en procesverbetering inzetten in een dynamische omgeving? Gaat jouw bloed sneller stromen van termen als automatisering, scripting, SCRUM en functioneel beheer? Lees dan snel verder en solliciteer!
inAmsterdam
Vind jij het leuk om data in te duiken, de diepte in te gaan en om in een bancaire omgeving te werken? Wil jij graag aan de slag met complexe change projecten? Wil jij je bezig houden met data analyse, maar ook snel schakelen met verschillende interne stakeholders om projecten succesvol te maken? Lees dan snel verder en solliciteer!