Nieuw Traineeship

Met gepaste trots informeren wij jullie graag over onze nieuwste traineeship: Functioneel Consultant! Na een aantal jaren ons te hebben gericht op Finance en Banking én de succesvolle implementatie van het Business Information Management (BIM) Traineeship wordt het nu tijd om onze vleugels verder uit te slaan in deze specialisatie binnen IT Management.

Middels een uitgekiend opleiding- en ontwikkelingsprogramma van 18 á 20 maanden worden onze Functioneel Consultant trainees opgeleid voor een positie tussen business en IT. Als ‘consultant’ ben je de gesprekspartner voor de business en kan je je snel inleven in de belangen en werkprocessen binnen een afdeling en vervolgens de vertaalslag maken naar Digital, applicaties en data. Met dit traineeship ben je klaar voor een functie binnen IT management afdelingen, functioneel beheerder, applicatiebeheerder etc.. Net als in de andere traineeships ontvangen de trainees ook in het Functioneel Consultant traineeship verschillende trainingen op het vlak van soft- en hardskills. Er is dus ruimte voor persoonlijke groei en specifieke training om technische- en projectmanagement kennis op te doen. Zo ontdekken en ontwikkelen de trainees hun unieke talenten!

Zoals jullie van ons gewend zijn ontzorgen wij onze klanten door maatwerk in opleidingen en coaching. Nu dus ook met het Functioneel Consultant Traineeship. Samen gaan we voor het beste resultaat, met het hoogste rendement voor opdrachtgever en trainee binnen het team.

Meer weten? Neem contact op met alexandra@joust.nl of bel 0611462120