NEW: Traineeship Business Information Management

powered by Joust

Met gepaste trots informeren wij jullie graag over onze nieuwste traineeship: Business Information Management (BIM)! Na een aantal jaren ons te hebben gericht op Finance en Banking wordt het nu tijd om onze vleugels verder uit te slaan richting IT Management.

Middels een uitgekiend opleiding- en ontwikkelingsprogramma van 18 - 20 maanden worden onze BIM trainees klaargestoomd voor een gave junior functie, bijvoorbeeld business analist, junior project manager, data analist, BI specialist, functioneel beheerder, applicatiebeheerder etc. Net als in de andere traineeships ontvangen de trainees ook in het BIM traineeship trainingen om hun technische en projectmanagement kennis bij te brengen, en is er ruimte voor persoonlijke groei. Zo ontdekken en ontwikkelen onze trainees hun unieke talenten!

Zoals jullie van ons gewend zijn ontzorgen wij onze klanten door ons maatwerk in opleidingen en coaching. Nu dus ook met het Business Information Management traineeship. Samen gaan we voor het beste resultaat, met voor jullie het hoogste rendement. Dus vertel ons wat je zoekt, en wij introduceren en begeleiden de juiste ambitieuze starter binnen jullie organisatie.

Meer weten? Neem contact op met alexandra@joust.nl of bel 085 0645658