RAGweek 2022

Joust zet zich in voor jong talent die net op de arbeidsmarkt komen kijken. Wij vinden het belangrijk om tijd en energie te steken om het beste uit iemand te halen gedurende de start van zijn of haar carrière. Wat wij doen met jong talent zien wij terug in goede doelen. Daarom zet Joust zich ook jaarlijks in voor enkele goede doelen. 

Dit jaar is Joust is dit jaar één van de hoofdsponsors van de RAGweek Utrecht. De RAGweek is een jaarlijks terugkerende week waarin studenten zich in zetten voor het goede doel. Dit is precies waar onze twee werelden samenkomen. Jaarlijks worden er twee goede doelen gekozen waarvoor studenten geld gaan inzamelen. Dit jaar is er gekozen voor Centrum Seksueel Geweld en de Milieudefensie. 

Tijdens deze week worden er verschillende activiteiten georganiseerd in samenwerking met studieverenigingen en studenten(sport)verenigingen. Van een kookworkshop tot een voetbaltoernooi en van een Duckrace tot een bierproeverij. Allerlei activiteiten voor jong en oud zodat er geld opgehaald kan worden voor de twee goede doelen.

Wil jij je ook inzetten voor deze twee goede doelen?  Bekijk dan snel de website van RAGweek Utrecht via http://ragweekutrecht.nl/ en bekijk hoe jij je steentje kan bijdragen!