Review over het vinden van een passende baan via Joust van trainee Bin

Na het afstuderen van mijn HBO-opleiding Business & IT Management werd ik benaderd door Alexandra via LinkedIn. Daarna had ik een kennismakingsgesprek met haar en Bart over wat mijn ambities waren en bij wat voor soort bedrijf/omgeving ik mezelf zag beginnen. Tijdens het gesprek merkte ik dat er een klik was, maar vooral de persoonlijke benadering. Daarom besloot ik om bij Joust te starten trainee om samen op zoek te gaan naar een mooie startersfunctie.

Tijdens het solliciteren werd ik begeleid door Anne. Zij bereidde mij voor op de sollicitatiegesprekken. Doordat zij zelf ook tijdens de sollicitatiegesprekken bij was, kon zij mij daarna direct feedback geven over wat er goed ging en wat de verbeterpunten waren. Dit heeft mij geholpen en vertrouwen gegeven.

Uiteindelijk ben ik bij een toffe IT organisatie uitgekomen en werk ik daar sinds november als Junior Functioneel Beheerder. Ik zal via Joust het traineeship volgen, waarbij ik kennis over het vakgebied en de dingen die daarbij horen zoals Scrum opdoe.