Onbeperkt 2.5 duizend euro verdienen?
Goede deal!

Joust doet mooie dingen, daar weet jij alles van. Hoe meer young professionals kunnen profiteren van onze werkwijze en onze traineeships, hoe beter. 

AND THAT’S WHERE YOU COME IN.

Ken jij een potentiële trainee (die wij nog niet kennen) die niet onderdoet voor jou als het gaat om talent en mindset? Breng ons dan vooral met hem of haar in contact en verdien 2,5 duizend euro. Want als we diegene kunnen plaatsen bij een van onze opdrachtgevers, dan is de deal rond. 

Dus: browse door je netwerk en sla je slag. Denk aan vrienden, oud-studiegenoten en teamgenoten van bijvoorbeeld voetbal of hockey (of curling, het kan allemaal). 

Waarom wij geloven in deze regeling? Omdat jij, veel beter dan wij zelf, op basis van jouw eigen ervaring ‘gelijkgestemden’ kunt enthousiasmeren over onze aanpak en community. En ja, daar mag wat tegenover staan. Onbeperkt zelfs. Dus breng jij met succes 4 contacten aan? Dan maken we 10k aan je over. Geen grap. Niet verkeerd toch? 

Kijk voor de algemene voorwaarden klik hier. Om iemand aan te dragen kan je het onderstaande formulier in vullen of mail naar netwerken@joust.nl. We zijn benieuwd! 

Samen bouwen we aan een nóg beter Joust.

Aanbrengen kandidaat

Onze aanbreng bonus