Onze partners

Bart Vink & Partners (www.bartvinkenpartners.nl) is een consultancy en headhunter bureau in Utrecht met focus op Informatiemanagement, Datamanagement en IT Management. Zij verzorgen werving en selectie trajecten en leveren recruitment services aan opdrachtgevers in Nederland. Daarnaast bemiddelen zij interim professionals binnen het vakgebied. De afgelopen jaren heeft Bart Vink & Partners zich toegelegd op het ontwikkelen van recruitment services op het snijvlak van ICT en HR. Als expert in dit vakgebied geven zij ook lezingen over deze onderwerpen. Meer informatie over Bart Vink & Partners of voor de meest recente openstaande vacatures? Klik hier!

Reporting Insight (www.reportinginsight.com) is een Utrechts bedrijf actief in Advies, Interim management en Werving en Selectie ter ondersteuning van de CFO in het vakgebied finance & Control. De Werving en selectie diensten zijn er op gericht om ervaren hoogopgeleiden professionals te verbinden met opdrachtgevers in finance & control banen. De interim management activiteiten zijn er op gericht om diverse specialisten in het finance vakgebied te bemiddelen voor opdrachtgevers in het CFO netwerk. De advies en project activiteiten helpen de CFO's aan snellere en betrouwbare rapportage om gerichter op de business drivers te sturen. Klik hier voor de website.

Bureau YOP (http://bureauyop.nl/) richt zich exclusief op talentontwikkeling van Young Professionals. Wij verbinden talent- en organisatieontwikkeling met elkaar, waardoor young professionals kunnen excelleren en organisaties duurzaam groeien.
Wij geloven dat talent- en organisatieontwikkeling onlosmakelijk verbonden zijn met elkaar. Wij zien dat organisaties duurzaam ontwikkelen als de mensen die er werken steeds meer zichzelf zijn en ingezet worden op hun talent. Door te investeren in talentontwikkeling ontstaan inspirerende en menselijke organisaties die een magnetische werking hebben op zowel klanten als medewerkers.