Oplossingen

Het vinden van de juiste medewerkers kan een hele zoektocht zijn. Je wilt snel iemand die de juiste competenties heeft én goed past binnen je organisatie. Maar hoe vind je zo iemand op korte termijn? Wij kennen de young professionals. We spreken hun taal. Dus vertel ons wat je zoekt, en wij introduceren en begeleiden de juiste ambitieuze starter in jouw organisatie.

Joust Project Consultant

Je bent snel op zoek naar een young professional voor een project, gericht op data analytics of finance & control: een competente, energieke starter die ook nog eens precies op z’n plek is binnen je organisatie.

Lees meer

Joust Professional

Binnen je organisatie is er ruimte voor een medewerker die zich voor langere tijd wil binden en de ambitie heeft zich te specialiseren binnen zijn functie in de richting van data analytics of finance & control.

Lees meer

Joust Trainee

Je bent op zoek naar een gedreven young professional met een financiële, bedrijfseconomische of (data) analytische achtergrond. Iemand die zich graag nog verder wil ontwikkelen en uiteindelijk in dienst wil treden bij jouw organisatie.

Lees meer