Social media

Met je Joust-coach bereid je je goed voor op je gesprek. Je zorgt je dat je er goed verzorgd uitziet als je naar je sollicitatiegesprek gaat. En je hebt tijd een aandacht besteed aan het opstellen van je cv en motivatiebrief.
Dan is er nog één laatste ding waar je even bij stil moet staan: je social mediaprofielen. Nu je aan het solliciteren bent naar een serieuze baan, is het toch wel goed om even te kijken wat er tevoorschijn komt als je jezelf googelt.

Incognito
Google jezelf even in een browser die je normaal niet gebruikt, of in een incognitovenster. Dan ben je namelijk nergens ingelogd, en zie je wat een onbekende ziet als hij jou googelt.

Laatste vacatures
inAmsterdam
[chapo]
inUtrecht
[chapo]
inAmsterdam
Wil jij je met passie inzetten voor procesverbetering en de verbetering van management informatie processen? Ben jij altijd nieuwsgierig naar het verhaal achter de cijfers? Lees dan snel verder en reageer!
inUtrecht
Wil jij jouw passie voor IT en procesverbetering inzetten in een dynamische omgeving? Gaat jouw bloed sneller stromen van termen als automatisering, scripting, SCRUM en functioneel beheer? Lees dan snel verder en solliciteer!
inUtrecht
Wil jij jezelf met een traineeship ontwikkelen tot hét aanspreekpunt van de applicatie AFAS binnen een in Utrecht gevestigde IT-specialist? Heb jij affiniteit met IT en ben je graag de spin in het web? Lees dan snel verder en solliciteer!