Sollicitatietips

Bedrijven krijgen vaak flinke stapels cv’s binnen. Die kunnen ze nooit allemaal uitgebreid lezen; een goede eerste indruk van je cv is dus enorm belangrijk. Maar hoe zorg je ervoor dat juist jouw cv opvalt? Hier vind je alvast wat tips, zodat je gelijk aan de slag kunt. Je coach kijkt graag met je naar het resultaat, om de puntjes op de i te zetten.

Cv en motivatiebrief

Er zijn ontzettend veel verschillende manieren om een cv te maken; welke manier het beste is, verschilt per branche, en zelfs per organisatie. Het is goed om bij het opstellen ervan in gedachten te houden voor wie je het cv aan het schrijven bent. Wat zou de lezer van jouw cv het liefst willen lezen? Wat is voor hem of haar het meest relevant?
Lees meer

Sollicitatievideo: tips

Als je wilt dat jouw sollicitatie opvalt tussen de andere sollicitaties, kun je ook een sollicitatievideo maken. Maar dat moet je dan natuurlijk wel goed doen, want je weet: je hebt maar één kans om een eerste indruk te maken.

Lees meer

Social media

Met je Joust-coach bereid je je goed voor op je gesprek. Je zorgt je dat je er goed verzorgd uitziet als je naar je sollicitatiegesprek gaat. En je hebt tijd een aandacht besteed aan het opstellen van je cv en motivatiebrief.
Dan is er nog één laatste ding waar je even bij stil moet staan...

Lees meer

Laatste vacatures
inAmsterdam
Wil jij een bijdrage leveren aan één van de meest belangrijke programma's van een van de grootste banken van Nederland? 
inDen Haag
Heb jij de ambitie om digitale veranderingen in de business te realiseren? Lees snel verder..
inDen Haag
Junior Consultant - ERP in Den Haag gaat werken bij een organisatie waar Innovatie belangrijk is, zeker om de beste zorg te kunnen blijven leveren. Wil jij bijdragen aan innovatie van het ERP systeem? Lees dan snel verder..
inDen Haag
Junior Consultant - Google AppSheet in Den Haag gaat werken bij een organisatie waar Innovatie belangrijk is. Wil jij bijdragen als digitalisering en innovatie met een gloednieuw platform? Lees dan snel verder..
inDen Haag
In deze rol ben jij mede verantwoordelijk om de gehele organisatie (circa 3000 medewerkers) naar de Cloud te brengen te krijgen. Ben jij klaar voor de volgende stap? Lees snel verder!