Waarom Joust?

Getalenteerde ambitieuze jonge mensen voegen waarde toe én geven uw organisatie een energy boost. Met de juiste begeleiding geven wij onze young professionals een vliegende start, waar uw organisatie dagelijks van profiteert.

Wij zijn:

  • EIGENZINNIG Onze oplossingen zijn niet mainstream, maar zijn wel reëel en pragmatisch. Wij tonen expertise met lef, en zoeken daarbij de grenzen op van onze creativiteit. Uw belangen staan voorop, samen met die van onze young professionals.
  • ALERT De arbeidsmarkt is non-stop in beweging, dus wij ook. Wij zijn goed geïnformeerd, blijven wendbaar en geloven in voortschrijdend inzicht. Wij introduceren talent waarop u kunt bouwen en staan vervolgens klaar om ontwikkeling te blijven stimuleren
  • UITDAGEND Scherp en positief kritisch zijn: niets mis mee. Dat geldt voor u en ook voor ons. Wij spiegelen, dagen uit en stellen vragen die u nog niet eerder hoefde te beantwoorden. We zitten er bovenop, zonder verstikkend te zijn. Altijd met respect en altijd met een glimlach. 
  • COMMITTED Wij adviseren en ontzorgen als geen ander. Opdrachtgevers en young professionals voelen zich door ons gesteund. Joust is uw trouwe, energieke en succesvolle bondgenoot. Wij werken continu aan een prettige en langdurige samenwerking.

En dit levert het u op:

  1. Direct inzetbare, goed opgeleide young professionals die na 1 of 2 jaar bij u in dienst kunnen komen;
  2. De middelen om talenten versneld te ontwikkelen binnen uw organisatie;
  3. Training en coaching op analytische en adviserende vaardigheden;
  4. Tijdsbesparing op lijnmanagement en HR wat betreft coördinatie en begeleiding;
  5. Op flexibele wijze de juiste expertise binnen uw organisatie uitbouwen en borgen.

Ervaringen van andere opdrachtgevers

Rabobank

''De samenwerking met Joust ervaar ik erg goed. De consultant biedt ruimte voor inhoudelijke discussies, is proactief en initieert acties. Er is prettig contact waarbij er rekening wordt gehouden met mijn drukke agenda. Inhoudelijk zorgt het door Joust ontwikkelde trainingsprogramma voor een snelle ontwikkeling van de trainee. Er wordt echt geïnvesteerd in onze trainee met onder andere een waardevolle algemene bancaire opleiding. Het sterke aan de traineeships van Joust, is dat ze op maat gemaakt worden, waardoor wensen van de opdrachtgever meegenomen worden in het trainingsprogramma. Zo heeft Joust een Product Owner training gerealiseerd voor de trainee in mijn team. De deta-vast constructie is een waardevolle manier om een trainee direct in te zetten. Doordat het doel is om de trainee in dienst te nemen na voltooiing van het traineeship, voelt de trainee direct als volwaardig onderdeel van het team. Gedurende de evaluaties worden de competenties van de trainee besproken, de consultant van Joust neemt ruim de tijd hiervoor. De inhoudelijke informatie is voor mij vanaf het begin helder geweest, dit maakt de samenwerking inzichtelijk en prettig.''

UMC Utrecht

''Joust biedt de mogelijkheid voor begeleiding en advies bij de dingen waar je in je werk tegenaan loopt en is daarnaast erg open voor het ondersteunen middels aanvullende trainingen en/of opleidingen. Het geeft mij vertrouwen dat er een plek is, buiten de opdrachtgever, waar ik kan reflecteren en mijzelf verder kan ontwikkelen. Daarnaast zit ik helemaal op mijn plek bij het UMC en had ik zonder de hulp van Joust waarschijnlijk niet zelfstandig op deze functie binnen kunnen komen.''

Stibo Systems
"Joust is een jonge organisatie die ons met veel enthousiasme heeft bediend in het vinden van kandidaten op onze vacature. In het wervingsproces is op professionele wijze invulling gegeven aan het opstellen van de eisen waaraan de kandidaat voor ons dient te voldoen. Joust heeft de kandidaten correct aan ons voorgesteld en aan elk interview tijdig, op gepaste wijze opvolging gegeven. Ook zijn de opstartperikelen onderkend, zorgvuldig opgepakt en naar volle tevredenheid opgelost. Wat ons ook zeer aanspreekt is de persoonlijke benadering die Joust kiest in het begeleiden van het wervingsproces."

Laatste vacatures
inUtrecht
Ben jij op zoek naar een organisatie waarin je je zelf kan ontwikkelen tot Pricing manager? Word jij blij van een informele sfeer? En vind jij het leuk om je tanden ergens in te zetten en iets tot de bodem uit te zoeken?  Lees dan snel verder! 
inAmsterdam
Wil jij impact maken door met jouw collega's in het informatiemanagement team de data binnen de  applicaties en systemen te beheren en te borgen op kwaliteit? Durf jij kritische vragen te stellen en je stem te laten horen wanneer jij verbeteringskansen ziet? Lees dan snel verder!
inRandstad (Utrecht, Rotterdam)
Net jouw financiële master afgerond en ambitieus om mee te bouwen aan de uitbreiding en professionalisering van de financiële afdeling? Sta je stevig in jouw schoenen en ben je een pionier? Lees snel verder!
inUtrecht
Als Accountmanager bij Joust Young Professionals in Utrecht ben je dagelijks in gesprek met opdrachtgevers.
inUtrecht
Wil jij graag aan de slag als BI consultant?  Ben jij graag maatschappelijk betrokken? Lees dan snel verder!