Waarom Joust?

Getalenteerde ambitieuze jonge mensen voegen waarde toe én geven uw organisatie een energy boost. Met de juiste begeleiding geven wij onze young professionals een vliegende start, waar uw organisatie dagelijks van profiteert.

Wij zijn:

  • EIGENZINNIG Onze oplossingen zijn niet mainstream, maar zijn wel reëel en pragmatisch. Wij tonen expertise met lef, en zoeken daarbij de grenzen op van onze creativiteit. Uw belangen staan voorop, samen met die van onze young professionals.
  • ALERT De arbeidsmarkt is non-stop in beweging, dus wij ook. Wij zijn goed geïnformeerd, blijven wendbaar en geloven in voortschrijdend inzicht. Wij introduceren talent waarop u kunt bouwen en staan vervolgens klaar om ontwikkeling te blijven stimuleren
  • UITDAGEND Scherp en positief kritisch zijn: niets mis mee. Dat geldt voor u en ook voor ons. Wij spiegelen, dagen uit en stellen vragen die u nog niet eerder hoefde te beantwoorden. We zitten er bovenop, zonder verstikkend te zijn. Altijd met respect en altijd met een glimlach. 
  • COMMITTED Wij adviseren en ontzorgen als geen ander. Opdrachtgevers en young professionals voelen zich door ons gesteund. Joust is uw trouwe, energieke en succesvolle bondgenoot. Wij werken continu aan een prettige en langdurige samenwerking.

En dit levert het u op:

  1. Direct inzetbare, goed opgeleide young professionals die na 1 of 2 jaar bij u in dienst kunnen komen;
  2. De middelen om talenten versneld te ontwikkelen binnen uw organisatie;
  3. Training en coaching op analytische en adviserende vaardigheden;
  4. Tijdsbesparing op lijnmanagement en HR wat betreft coördinatie en begeleiding;
  5. Op flexibele wijze de juiste expertise binnen uw organisatie uitbouwen en borgen.

Ervaringen van andere opdrachtgevers

Sanoma "Tijdens onze samenwerking hebben we gemerkt dat Joust niet het doorsnee detacheringsbureau is. Bij het intakegesprek voor de functie van Junior Business Analist bleek dat Joust gaat voor een persoonlijke aanpak.

Onze contactpersoon verdiepte zich in onze organisatie en begreep precies wat onze wensen waren. Dankzij Jousts vakinhoudelijke kennis en uitgebreide Young Professional netwerk, kregen we binnen korte tijd al vier kandidaten voorgesteld. En alle vier sloten ze inhoudelijk en qua persoonlijkheid aan bij het functieprofiel!

Joust nam ons gedurende het proces ons de zorg uit handen. We werden goed op de hoogte gehouden van ontwikkelingen in het recruitmentproces. Onze contactpersoon zorgde ervoor dat gesprekken snel werden ingepland en uiteindelijk hebben we binnen zes weken het contract getekend met de nieuwe Junior Business Analist.

Al met al een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Op basis van onze ervaringen raden we Joust zeker aan."

J-Club "Joust is ons aanbevolen door iemand uit ons netwerk. We hebben het ervaren als een detacheringsbureau met veel energie, waarbij de consultants meedenken, betrokken zijn bij het gehele proces en heel klantvriendelijk werken.

Joust begreep het functieprofiel heel goed, in tegenstelling tot andere detacheringsbureaus. Daar werd het profiel regelmatig fout geïnterpreteerd, wat ons veel tijd kostte en niets opleverde. Wij hadden een uitdaging waar we zelf geen tijd voor hadden en Joust kwam, zonder grote inspanning van onze eigen organisatie, met de juiste oplossing."

Stibo Systems "Joust is een jonge organisatie die ons met veel enthousiasme heeft bediend in het vinden van kandidaten op onze vacature. In het wervingsproces is op professionele wijze invulling gegeven aan het opstellen van de eisen waaraan de kandidaat voor ons dient te voldoen. Joust heeft de kandidaten correct aan ons voorgesteld en aan elk interview tijdig, op gepaste wijze opvolging gegeven. Ook zijn de opstartperikelen onderkend, zorgvuldig opgepakt en naar volle tevredenheid opgelost. Wat ons ook zeer aanspreekt is de persoonlijke benadering die Joust kiest in het begeleiden van het wervingsproces."

Laatste vacatures
inAmsterdam
Functioneel Consultant Inkoop / Financiën (starter) in Amsterdam ben jij een echte teamplayer die net dat beetje meer heeft? Vind je het leuk om je kennis over systemen, financiën en inkoopprocessen met je directe collega's te delen, en zie je het als een uitdaging om systemen eigen te maken? Lees dan snel verder!
inAmsterdam
Ben jij klaar om je verder te ontwikkelen in de ICT? Dan ben jij misschien ben dé Junior Functioneel Consultant die we zoeken!
inAmsterdam
Vind jij het leuk om data in te duiken, de diepte in te gaan en om in een bancaire omgeving te werken? Wil jij graag aan de slag met complexe change projecten? Wil jij je bezig houden met data analyse, maar ook snel schakelen met verschillende interne stakeholders om projecten succesvol te maken? Lees dan snel verder en solliciteer!
inRegio Randstad
Business & Information Management is een breed begrip. Vooral de strategische en zachtere kant van informatiemanagement is belangrijker dan ooit. Wil jij je ontwikkelen op het snijvlak tussen de Business en IT? Lees snel verder!
inDen Haag
Heb jij de ambitie om digitale veranderingen in de business te realiseren? Lees snel verder..