Waarom Joust?

5x de waarde van Joust voor jouw organisatie

De energie van getalenteerde, ambitieuze jonge mensen geeft een geweldige impuls. En met de juiste begeleiding geven we young professionals een vliegende start. Daar profiteer je als organisatie ook van!

Dit heeft Joust jouw organisatie te bieden:

  1. Direct inzetbare, goed opgeleide young professionals die na 1 of 2 jaar in dienst mogen komen;
  2. De middelen om talenten versneld te ontwikkelen binnen de organisatie;
  3. Training en coaching op analytische en adviserende vaardigheden;
  4. Tijdsbesparing op lijnmanagement en HR wat betreft coördinatie en begeleiding;
  5. De mogelijkheid om flexibel de juiste expertise in de organisatie op te bouwen en te borgen.

Ervaringen van andere opdrachtgevers

Sanoma
'Tijdens onze samenwerking hebben we gemerkt dat Joust niet het doorsnee detacheringsbureau is. Bij het intakegesprek voor de functie van Junior Business Analist bleek dat Joust gaat voor een persoonlijke aanpak.

Onze contactpersoon verdiepte zich in onze organisatie en begreep precies wat onze wensen waren. Dankzij Jousts vakinhoudelijke kennis en uitgebreide Young Professional netwerk, kregen we binnen korte tijd al vier kandidaten voorgesteld. En alle vier sloten ze inhoudelijk en qua persoonlijkheid aan bij het functieprofiel!

Joust nam ons gedurende het proces ons de zorg uit handen. We werden goed op de hoogte gehouden van ontwikkelingen in het recruitmentproces. Onze contactpersoon zorgde ervoor dat gesprekken snel werden ingepland en uiteindelijk hebben we binnen zes weken het contract getekend met de nieuwe Junior Business Analist.

Al met al een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Op basis van onze ervaringen raden we Joust zeker aan.'

J-Club
'Joust is ons aanbevolen door iemand uit ons netwerk. We hebben het ervaren als een detacheringsbureau met veel energie, waarbij de consultants meedenken, betrokken zijn bij het gehele proces en heel klantvriendelijk werken.

Joust begreep het functieprofiel heel goed, in tegenstelling tot andere detacheringsbureaus. Daar werd het profiel regelmatig fout geïnterpreteerd, wat ons veel tijd kostte en niets opleverde. Wij hadden een uitdaging waar we zelf geen tijd voor hadden en Joust kwam, zonder grote inspanning van onze eigen organisatie, met de juiste oplossing.'

Stibo Systems

‘Joust is een jonge organisatie die ons met veel enthousiasme heeft bediend in het vinden van kandidaten op onze vacature. In het wervingsproces is op professionele wijze invulling gegeven aan het opstellen van de eisen waaraan de kandidaat voor ons dient te voldoen. Joust heeft de kandidaten correct aan ons voorgesteld en aan elk interview tijdig, op gepaste wijze opvolging gegeven. Ook zijn de opstartperikelen onderkend, zorgvuldig opgepakt en naar volle tevredenheid opgelost. Wat ons ook zeer aanspreekt is de persoonlijke benadering die Joust kiest in het begeleiden van het wervingsproces.’
Laatste vacatures
inAmsterdam Noord
inMidden Nederland