Werkwijze

Jouw ontwikkeling

Bij Joust geven we jong talent een vliegende start. We selecteren passende startersfuncties en stellen traineeships op maat samen. Vanzelfsprekend zijn het functies waarbij je veel verantwoordelijkheid naar je toe kan trekken en meedraait op afwisselende projecten. Boven alles staat je eigen ontwikkeling centraal, en die heb je zelf in de hand. Wij zijn er om je te helpen je doelen te realiseren.

Daar hebben we een handig hulpmiddel voor: het Talent Management Plan (TMP). Met de opdrachtgever kijken we wat voor kandidaat het beste binnen een functie past. Qua competenties en ambities, maar ook wat betreft persoonlijkheid en karakter. Dat is voor jou ook fijn. Je brengt immers heel wat uren door op je werk, dus daar kun je maar beter op je plek zijn. Daarom bespreken we met jou wat voor functie en wat voor organisatie het best aansluit bij jouw competenties en persoonlijkheid.

Als de interviews (en als je voor het traineeship gaat het assessment) achter de rug zijn, bepalen we in overleg met jou en je opdrachtgever wat je doelen zijn. We spreken af welke cursussen je gaat doen en op welke manier wij je gaan begeleiden. Dit leggen we allemaal vast in het TMP, zodat voor iedereen is wat jouw doelen zijn en op welke manier je die gaat realiseren.

Wat je aan ons hebt

Weten waar je aan toe bent
Misschien weet je nog niet zo goed wat je wilt, of sta je juist te popelen om te beginnen. Hoe dan ook, zo’n sollicitatieprocedure is spannend genoeg, dus een beetje zekerheid is wel zo fijn. Gelukkig zijn er een aantal dingen die wij voor je kunnen doen om het proces zo prettig mogelijk te laten verlopen. Bij Joust weet je waar je aan toe bent. Onze zes beloftes aan jou:

1. Bij ons ben je welkom: je coach staat voor je klaar en we hebben een plan.
2. Duidelijke afspraken, daar houden we van. Je weet steeds wat er gaat gebeuren en wanneer het gaat gebeuren.
3. Goed voorbereid naar je sollicitatiegesprek: met alle info die je nodig hebt over het werkveld, je nieuwe functie en je opdrachtgever.
4. Snel en eerlijk antwoord op je vragen. Daar heb je wat aan.
5. Feedback waar je wat mee kunt, in iedere fase van het proces. Daarmee haal je het beste uit jezelf.
6. Trainingen van top-professionals. Die vertellen ook wat er níet in je studieboeken stond. Dan weet je in je nieuwe functie tenminste waar je het over hebt.

Ervaringen van een young professional

‘Ik ben Myriam, 23 jaar en woonachtig in Gouda. Afgelopen zomer rondde ik mijn Master Finance af aan de Universiteit Utrecht en kwam in contact met Joust. Dat ik iets met Finance wilde doen, was duidelijk. Verder had ik weinig verwachtingen van het type organisatie of branche waar ik wilde gaan werken."

Lees meer

Universiteiten en verenigingen

Joust verzorgt cv-checks en organiseert workshops en trainingen voor de leden van studieverenigingen, die in de laatste fase van hun opleiding zitten. We komen langs bij de vereniging op carrièredagen, bedrijfsmarkten, netwerkborrels, you name it.

Lees meer

Laatste vacatures
inNootdorp
Voel jij je prettig in een commerciële omgeving waar de work hard play hard mentaliteit heerst. Wil jij een directe bijdrage leveren aan het bedrijfsresultaat en sta je graag klaar voor je klanten? Word jij enthousiast van adviseren, presenteren en het uitvoeren van verschillende projecten voor verschillende klanten? Lees dan zeker even verder;
inUtrecht
Word jij blij van een veelzijdige functie middenin de Business waar jij je IT/Finance kennis kan inzetten om de klant optimaal te ondersteunen? En werk je graag in een snelgroeiend IT bedrijf waar veel ontwikkelingsmogelijkheden zijn? Welkom bij Telindus.
inKatwijk aan Zee
Ben jij analytisch en net afgestudeerd? Wil jij deze woningcorporatie faciliteren in het in control houden van de totale informatievoorziening? Lees snel verder!
inDen Haag
Net jouw master afgerond? Passie voor data? Wil jij een van de grootste bezorgers van Nederland ondersteunen bij de digitale transformatie? Lees snel verder!
inAmsterdam
Wil jij impact maken door met jouw collega's in het informatiemanagement team de applicaties en systemen te beheren en te borgen op kwaliteit? Durf jij kritische vragen te stellen en je stem te laten horen wanneer jij verbeteringskansen ziet? Lees dan snel verder!