Werkwijze

Jouw ontwikkeling

Bij Joust geven we jong talent een vliegende start. We selecteren passende startersfuncties en stellen traineeships op maat samen. Vanzelfsprekend zijn het functies waarbij je veel verantwoordelijkheid naar je toe kan trekken en meedraait op afwisselende projecten. Boven alles staat je eigen ontwikkeling centraal, en die heb je zelf in de hand. Wij zijn er om je te helpen je doelen te realiseren.

Daar hebben we een handig hulpmiddel voor: het Talent Management Plan (TMP). Met de opdrachtgever kijken we wat voor kandidaat het beste binnen een functie past. Qua competenties en ambities, maar ook wat betreft persoonlijkheid en karakter. Dat is voor jou ook fijn. Je brengt immers heel wat uren door op je werk, dus daar kun je maar beter op je plek zijn. Daarom bespreken we met jou wat voor functie en wat voor organisatie het best aansluit bij jouw competenties en persoonlijkheid.

Als de interviews (en als je voor het traineeship gaat het assessment) achter de rug zijn, bepalen we in overleg met jou en je opdrachtgever wat je doelen zijn. We spreken af welke cursussen je gaat doen en op welke manier wij je gaan begeleiden. Dit leggen we allemaal vast in het TMP, zodat voor iedereen is wat jouw doelen zijn en op welke manier je die gaat realiseren.

Wat je aan ons hebt

Weten waar je aan toe bent
Misschien weet je nog niet zo goed wat je wilt, of sta je juist te popelen om te beginnen. Hoe dan ook, zo’n sollicitatieprocedure is spannend genoeg, dus een beetje zekerheid is wel zo fijn. Gelukkig zijn er een aantal dingen die wij voor je kunnen doen om het proces zo prettig mogelijk te laten verlopen. Bij Joust weet je waar je aan toe bent. Onze zes beloftes aan jou:

1. Bij ons ben je welkom: je coach staat voor je klaar en we hebben een plan.
2. Duidelijke afspraken, daar houden we van. Je weet steeds wat er gaat gebeuren en wanneer het gaat gebeuren.
3. Goed voorbereid naar je sollicitatiegesprek: met alle info die je nodig hebt over het werkveld, je nieuwe functie en je opdrachtgever.
4. Snel en eerlijk antwoord op je vragen. Daar heb je wat aan.
5. Feedback waar je wat mee kunt, in iedere fase van het proces. Daarmee haal je het beste uit jezelf.
6. Trainingen van top-professionals. Die vertellen ook wat er níet in je studieboeken stond. Dan weet je in je nieuwe functie tenminste waar je het over hebt.

Ervaringen van een young professional

‘Ik ben Myriam, 23 jaar en woonachtig in Gouda. Afgelopen zomer rondde ik mijn Master Finance af aan de Universiteit Utrecht en kwam in contact met Joust. Dat ik iets met Finance wilde doen, was duidelijk. Verder had ik weinig verwachtingen van het type organisatie of branche waar ik wilde gaan werken."

Lees meer

Universiteiten en verenigingen

Joust verzorgt cv-checks en organiseert workshops en trainingen voor de leden van studieverenigingen, die in de laatste fase van hun opleiding zitten. We komen langs bij de vereniging op carrièredagen, bedrijfsmarkten, netwerkborrels, you name it.

Lees meer

Laatste vacatures
inAmsterdam
Wil jij je ontwikkelen als junior financial binnen een onderwijsinstelling?  Lees dan snel verder. 
inAlphen aan den Rijn
Finance, Reporting, Specialiast, Climate change, Waterstof, International, SOX, Dutch GAAP, IFRS, Navision, Finance & Control
inRegio Randstad
Junior Business Information Management Specialist in Utrecht, Amsterdam, Den Haag en Rotterdam. Wil jij je ontwikkelen op het snijvlak tussen de Business en IT? Lees snel verder!
inRandstad
De complexe omgeving van het Data & Risk binnen de financiële sector vraagt om een traineeship waar niet alleen aandacht is voor de inhoud, maar ook voor de specifieke omgeving waarin je je als trainee bevindt. De ontwikkelingen in deze sector volgen elkaar snel op, waardoor het belangrijk is zo snel mogelijk grip te krijgen op de wereld waarin jij je carrière wilt starten.
inRandstad
[chapo]